Innovatie

Bij Kraftmeister speelt innovatie een grote rol. Wij hanteren een bepaalde kwaliteitsstandaard waar we alleen aan kunnen voldoen wanneer we innovatie als circulair proces integreren in ons volledige bedrijfsproces. Hierdoor zijn we continu bezig met het verhogen van onze kwaliteit op elk vlak.

Op het gebied van productinnovatie zijn we altijd op zoek naar manieren om ons assortiment uit te breiden en waarde toe te voegen voor de eindgebruiker. Vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct staan kwaliteit en optimaal gebruikersgemak centraal. Zo zorgen wij ervoor dat onze producten niet alleen voor particulier, maar voornamelijk voor professioneel en industrieel gebruik geschikt zijn.

Om onze environmental footprint zo klein mogelijk te houden zijn onze logistieke processen zo efficint mogelijk ingedeeld. Mede door goed magazijnbeheer is er altijd een groot aantal producten op voorraad zonder daarbij een voorraadoverschot te creren. Daarnaast wordt veel verpakkingsmateriaal waar mogelijk hergebruikt. Bij Kraftmeister blijven we voortdurend op zoek naar manieren om op een efficinte wijze onze milieubelasting te verlagen.