Over Kraftmeister

Kraftmeister groeit uit tot een van de grootste leveranciers van uitrustingen en gereedschappen in Nederland. Langzaam breiden we ons bereik uit over heel Europa met lokale dealers in Noorwegen en Zwitserland. Ons aanbod bestaat uit verschillende productlijnen, waaronder werkbanken, lockers, modulaire garagesystemen en gereedschapskisten. Kraftmeister streeft er voortdurend naar om nieuwe en innovatieve producten te introduceren die met behulp van klantfeedback tot stand komen.

Grote voorraad en snelle levering

Kraftmeister beschikt over een groot magazijn waar altijd een uitgebreid assortiment aan producten op voorraad ligt. Hierdoor kunnen we onze klanten een snelle levering bieden en houden we onze prijzen laag. Vanuit dit centrale magazijn in Nederland worden ook grote bestellingen naar onze dealers in heel Europa verzonden.

Exclusieve Kraftmeister-dealers

Raadpleeg onze dealerpagina om uw dichtstbijzijnde dealer te vinden. Vul een postcode in om te zien welke dealers bij u in de buurt zijn gevestigd. Zelf Kraftmeister dealer worden? Neem dan contact met ons op.