Uitbreiding van de Kraftmeister Endurance Pro line

Door het continu onderzoeken en peilen van de behoeften van technische professionals in de markt hebben wij nieuwe inzichten verkregen, welke zijn doorgevoerd in een uitbreiding van de robuuste Kraftmeister Endurance Pro serie. Deze uitbreiding bestaat uit half hoge opbergkasten en gereedschapspanelen.

De Endurance werkplaatsinrichting kan nu nog meer worden aangepast aan de ruimte en persoonlijke wensen voor de ideale werkomgeving. Een werkplaatsinrichting plaatsen in een ruimte met schuine muren of veel raampartijen is dankzij deze uitbreiding beter mogelijk.

De half hoge werkplaatskasten kunnen optioneel worden voorzien van een sterk RVS of massief eikenhouten werkblad voor optimaal gebruik van werkoppervlak. De kasten hebben een hoogte van 130 cm ex. werkblad. De half hoge gereedschapspanelen zijn, net als de reguliere panelen, beschikbaar met of zonder stopcontacten en schakelaar.

De nieuwe producten zijn zoals u van de Endurance serie mag verwachten, mooi afgewerkt en voorzien van de kenmerkende mat zwarte poedercoating.

Geplaatst op: 26 februari 2020