Welkom bij Kraftmeister

Naar werkplaatsinrichting

01

Huge Product Diversity

02

Exclusive Dealers

03

100% Proven Quality

04

Sustainable & Innovative

Onze producten

Kraftmeister biedt oneindige mogelijkheden betreft het samenstellen van een werkplaats. U kunt terecht voor complete werkplekken en mooie accessoires.

Bekijk nu

Een goede werkbank is onmisbaar in elke garage of werkplaats. Kraftmeister heeft een breed scala aan hoge kwaliteit werkbanken met veel opties.

Bekijk nu

Kraftmeister heeft een groot aanbod professionele gereedschapswagens van superieure kwaliteit.

Bekijk nu

Voor alle essentiële werkplaatsonderdelen kan men bij Kraftmeister terecht. Ons brede assortiment bestaat uit betrouwbare producten van topkwaliteit.

Bekijk nu

De gevulde gereedschapsinlays met professioneel gereedschap passen precies bij de werkplaatsinrichting van Kraftmeister.

Bekijk nu

De lockers en garderobekasten van Kraftmeister zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen.

Bekijk nu

Diverse gereedschapswagens

Voor elk type werkplaats heeft Kraftmeister een passende gereedschapswagen. De mobiele gereedschapswagens bieden voldoende opslagruimte om diverse gereedschappen op een praktische en veilige manier op te bergen. Het brede assortiment omvat wagens in diverse afmetingen uit de Classic, Premium of Pro series. Kraftmeister gereedschapswagens staan bekend om hun robuustheid en hoogwaardige kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Some of the companies that experienced Kraftmeister

Over Kraftmeister

Bij Kraftmeister bieden we een totaaloplossing in werkplaatsinrichtingen en gereedschappen waarmee de technische professional het beste uit zichzelf en zijn projecten kan halen.  Dit doen we door uitsluitend producten van hoge kwaliteit aan te bieden waarbij optimaal gebruikersgemak centraal staat. Ons aanbod bestaat uit verschillende productlijnen waaronder werkbanken, lockers, modulaire garagesystemen en gereedschapskisten, welke vanuit ons hoofdkantoor in Someren aan onze dealers door Europa worden geleverd.

Nieuws

Bij Kraftmeister zijn we continu bezig met het uitbreiden en perfectioneren van onze productlijnen. Met enige regelmaat komen er nieuwe producten of series bij in ons assortiment. Door middel van veel fieldresearch en feedback van onze klanten blijven we voorop lopen in de branche en worden verwachtingen regelmatig overtroffen. Wij houden u hier graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen Kraftmeister. Bekijk meer nieuwsberichten